Організаційно-економічний механізм активізації інноваційно-інвестиційної діяльності - Пожуєва, Т.О.; Довженко, Ю.С. (Культура народов Причерноморья, 2005)
У статті розглянуті основні напрямки активізації інноваційно-інвестиційної діяльності за допомогою організаційно-інвестиційного механізму, розглянуті сучасні можливості створення сприятливих умов для інноваційно-інвестиційної діяльності.