Інфраструктура в системі агропромислового виробництва на сучасному етапі - Сердюк, А.М. (Культура народов Причерноморья, 2005)
Визначена роль інфраструктури в умовах реформування агропромислового виробництва. Определена роль инфраструктуры в условиях реформирования агропомышленного производства. The role of іnfrastrukturі in the conditions of reformation of agroproductional manufacturing is definite.