Управління фінансами підприємств: фінансова реструктуризація та конкурентоздатність підприємств - Базілінська, О.Я. (Культура народов Причерноморья, 2006)
В статті проведено ґрунтовний аналіз поняття та принципів фінансової реструктуризації підприємств. Розглянуто особливості здійснення фінансової реструктуризації підприємств в Україні. Особливу увагу приділено дослідженню ефекту впливу фінансової реструктуризації на конкурентоздатність підприємств. В статье проведен обстоятельный анализ понятия и принципов финансовой реструктуризации предприятий. Рассмотрены особенности осуществления финансовой реструктуризации предприятий в Украине. Особенное внимание уделяется исследованию эффекта влияния финансовой реструктуризации на конкурентоспособность предприятий. In the article the analysis of concept and principles of the financial restructuring of enterprises is carried out. The special features of the realization of the financial restructuring of enterprises in the Ukraine are examined. Special attention is paid to a study of the effect of the influence of financial restructuring on the competitive capacity of enterprises.