Підходи до забезпечення економічної безпеки підприємства - Такулов, З.Н. (Культура народов Причерноморья, 2006)
В статті проведено критичний аналіз сучасних підходів до забезпечення економічної безпеки підприємства. Автор запропонував підхід до забезпечення економічної безпеки підприємства, виходячи з стратегічного курсу України на постіндустіалізацію економіки та суспільства. В статье проведен критический анализ современных подходов к обеспечению экономическая безопасность предприятия. Автор предложил подход к обеспечению экономической безопасность предприятия в исходя из стратегического курса Украины на постиндустриализацию экономики и общества. The modern approaches to economic security of enterprise secure are critical analyzed in the article. The author proposes economic security of enterprise secure basis on the Ukrainian strategic policy on the economic and society postindustrialization.