Роль PR-діяльності у сучасному світі - Пріпутніков, О.А. (Культура народов Причерноморья, 2005)
Розглядається нова роль масової інформації та громадської думки в житті суспільства, в прояві нових особливостей функцій управління. Даються визначення та оцінки цього нового соціально-економічного явища у зв'язку з розвитком ринкових механізмів господарювання. Рассматривается новая роль массовой информации и общественного мнения в жизни формирующегося информационного общества, в появлении новых особенностей функций управления. Приводятся определения и оценка этого нового социально-экономического явления в связи с развитием рыночных механизмов хозяйствования. The new role of mass media and social opinion in public life is under consideration. Definitions and estimations of this new social-economy phenomenon with connection of market processes are given.