Інформаційна служба підприємства як фактор переваг в інноваційній конкуренції - Оліфіров, О.В.; Спіцина, Н.М. (Культура народов Причерноморья, 2006)
У статті запропоновано впровадження інформаційної служби на підприємстві з метою підвищення рівня стратегічного планування та розв'язання тактичних завдань різних сфер діяльності підприємства. Визначено місце інформаційної служби в організаційній структурі підприємства, перераховані властивості та функції, які повинні виконуватися цією службою в умовах інноваційної конкуренції, що ґрунтується на новітніх інформаційних технологіях. В статье предложено внедрение информационной службы на предприятии с целью повышения уровня стратегического планирования и решение тактических задач различных сфер деятельности предприятия. Определено место информационной службы в организационной структуре предприятия, перечислены свойства и функции, выполняемые этой службой в условиях инновационной конкуренции, которая базируется на новейших информационных технологиях. The paper has offered introduction of informative service on an enterprise with the purpose of a strategic planning level rising and taking decision of tactical tasks for different spheres of activity on an enterprise. We have defined the place of informative service in the organizational structure of enterprise, also we have itemized properties and functions which must be executed by this service in the conditions of innovative competition that is based on the newest information technologies.