Театри українських міст у 1943-1945 рр. - Тонконог, О.І. (Культура народов Причерноморья, 2006)
В статті досліджуються особливості розвитку театрального життя українських міст у 1943-1945 рр. В статье исследуются особенности развития театральной жизни украинских городов в 1943-1945 гг. In clause features of development of theatre life of the Ukrainian cities per 1943-1945 are investigated.