Конкурентоспроможність персоналу: сутність та місце у забезпеченні конкурентоспроможності підприємства - Цвєткова, І.І. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Розглянути різноманітні точки зору щодо конкурентоспроможності робочої сили та поняття конкурентоспроможності персоналу підприємства. Визначені передумови виникнення поняття конкурентоспроможності персоналу підприємства. Обґрунтовано зв'язок конкурентоспроможності персоналу із конкурентоспроможністю підприємства. Рассмотрены различные точки зрения относительно конкурентоспособности рабочей силы и понятие конкурентоспособности предприятия. Определены предпосылки возникновения понятия конкурентоспособности персонала предприятия. Обоснована связь конкурентоспособности персонала с конкурентоспособностью предприятия. Different points of view are considered in relation to the competitiveness of labour force and concept of competitiveness of enterprise. Pre-conditions of origin of concept of competitiveness of personnel of enterprise are certain. Communication of competitiveness of personnel with the competitiveness of enterprise is grounded.