Вертикальний контекст як значеннєвий компонент сатиричного тексту: система символів сатиричного тексту (на матеріалі англійської художньої літератури ХХ сторіччя) - Розова, І.В. (Культура народов Причерноморья, 2006)
В статье рассматривается проблема вертикального контекста как смыслового компонента сатирического текста. Система вертикального контекста исследуется сквозь призму возникновения сатирической модальности. В роботі розглянуто значеннєві характеристики вертикального контексту. Система символів вертикального контексту дозволяє досліджувати сатиричний текст крізь призму створення сатиричної модальності. The article focuses on the problem of a symbolic system of the up-right context of a satirical text. The symbols of the up-right context are being submitted through their close relation with satirical modality presentation.