Особливості передачі українських дієслівних фразеологізмів у російських перекладах романів О. Гончара - Вауліна, О.С. (Культура народов Причерноморья, 2006)
У статті розглядаються особливості передачі українських дієслівних фразеологізмів у російських перекладах романів О.Гончара. В статье рассматриваются особенности передачи глагольных фразеологизмов в росских переводах романов О.Гончара. The article throws light on the particularities of verbal idioms in Gonchar novel's russian translations.