Нові корпоративні стратегії комунікації в сучасній Україні - Демченко, С.В. (Культура народов Причерноморья, 2006)
У статті аналізуються нові форми інформаційної діяльності, характерні для ПР - моделей сьогодення, та канали розповсюдження цієї інформації. В статье анализируются новые формы информационной деятельности, характерные для ПР - моделей настоящего, и каналы распространения этой информации. The new forms of informational activity characterizing contemporary PR-models and the ways of spreading this information are under study.