Робота учнів початкових класів з економічної освіти на уроках російської мови та читання - Бекірова, Л.Е. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Формирование экономической культуры как составной части общей культуры личности необходимо осуществлять с первых лет учебы в школе. Общеобразовательная школа должна формировать у молодых людей глубокое понимание явлений, процессов, отношений в экономической системе, а также формировать способность находить решение самих сложных жизненных проблем. Формування економічної культури як складової частини загальної культури особистості необхідно здійснювати з перших років навчання в школі. Загальноосвітня школа повинна формувати в молодих людей глибоке розуміння явищ, процесів, відносин в економічній системі, а також формувати здатність знаходити рішення самих складних життєвих проблем.