Стан вугільної промисловості Донбасу та її відбудова у 1943-1945 рр. - Бровар, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2006)
В статті аналізується стан вугільної промисловості Донбасу після звільнення регіону від німецько-фашистської окупації в 143-1945 роках, основні напрямки реконструкції. В статье анализируется состояние угольной промышленности Донецкого угольного бассейна после освобождения от немецко-фашистской оккупации в 1943-1945 годах. In article presented the state of the Donets Basin's coal-mining industry and its renewal in 1943-1945 years.