Методологічні підходи до територіальної організації агропромислового виробництва - Сердюк, А.М. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Розглянуто методологічні підходи до територіальної організації агропромислового виробництва суспільно-географічного району в ринкових умовах. Рассмотрены методологические подходы территориальной организации производства общественно-экономического района в рыночных условиях. The article takes into consideration the problem of territorial organization of agrarian-commercial production in the generally-geographic region in market condition.