Визначення переліку показників для оцінювання стану фінансової безпеки регіонів - Медвідь, М.М. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Здійснено аналіз показників фінансової безпеки регіонів. Запропоновано перелік показників для оцінювання стану фінансової безпеки регіону визначених з допомогою методів експертної оцінки, багатофакторного та кореляційного аналізу. Осуществлен анализ показателей финансовой безопасности регионов. Предложен перечень показателей для оценивания состояния финансовой безопасности региона определенных с помощью методов экспертной оценки, многофакторного и корреляционного анализа. The analysis of parameters of financial safety of regions is carried out. The list of pa-rameters for an estimation of a condition of financial safety of region certain by means of methods of an expert estimation, the multifactorial and correlation analysis is offered.