Наслідки вступу України до СОТ для окремих галузей економіки - Романова, В.А. (Культура народов Причерноморья, 2006)
В статье исследованы особенности отдельных отраслей экономики после вступления в мировую организацию торговли. Раскрыты проблемы этих отраслей и указаны перспективы их развития. У статті досліджено особливості окремих галузей економіки після вступу до світової організації торгівлі. Розкриті проблеми цих галузей та вказані перспективи їх розвитку.