Управління капітальними інвестиціями - Лісняк, А.Є. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Покращенню стану основних засобів сприятиме ефективне управління капітальними інвестиціями, що є багатоаспектною проблемою. За допомогою капітальних інвестицій відтворюються на простій і розширеній основі основні засоби виробництва, тобто створюється матеріальна основа для підвищення продуктивності живої праці на базі впровадження комплексної механізації і автоматизації виробництва. Улучшению состояния основных средств будет оказывать содействие эффективное управление капитальными инвестициями, что является многоаспектной проблемой. С помощью капитальных инвестиций воссоздаются на простой и расширенной основе основные средства производства, т.е. создается материальная основа для повышения производительности живой работы на базе внедрения комплексной механизации и автоматизации производства. Improvement of a condition of the basic means will be assisted with efficient control capital investments that is a multidimensional problem. By means of capital investments the basic means of production are recreated on the simple and expanded basis, i.e. the material basis for increase of productivity of alive work on the basis of introduction of complex mechanization and automation of manufacture is created.