Правові аспекти наукової творчості академіка О. І. Левицького - Усенко, І.Б. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
Статтю присвячено внеску академіка О. І. Левицького у розвиток української юридичної науки. Аналізуються його юридична археографічна діяльність, дослідженняв галузі історії права, звичаєвого права та української правничої термінології. Статья посвящена вкладу академика О. И. Левицкого в развитие украинской юридической науки. Анализируются его юридическая археографическая деятельность, исследования в области истории права, обычного права и украинской юридической терминологии. The article is devoted to contribution of the academician O. I. Levitsky to the development of the Ukrainian legal science. His juridical archeographical activity, the researches in field of history of law, custom law and legal terminology are analyzed.