З історії вітчизняної соціології права: Є. В. Спекторський - Музика, І.В. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
У статті розглядаються особливості праворозуміння професора Є. В. Спекторського та його вклад у становлення вітчизняної соціології права. В статье рассматриваются особенности правопонимания профессора Е. В. Спекторского и его вклад в становление отечественной социологии права. The article is dedicated to peculiarities of legal understanding of professor Eugen Spektorskyi, the founder of the sociology of law in our country.