До питання про концептуальні основи джерелознавства історії права - Вислобоков, К.А. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
У статті розглядаються ключові проблеми методології, теорії та термінології джерелознавства історії права як міжгалузевої наукової дисципліни, що знаходиться на перетині історії та правознавства. В статье рассматриваются ключевые проблемы методологии, теории и терминологии источниковедения истории права как межотраслевой научной дисциплины, которая находится на пересечении истории и правоведения. The issues discussed in the present article are the methodological, theoretical, and terminological key problems of the source study of history of law as an interdisciplinary branch of knowledge at the crossing of history and jurisprudence.