Змістовно-функціональні характеристики права(витоки, постулати, принципи, функції) - Оніщенко, Н.М. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
Стаття присвячена природі та сутності права, його рисам, ознакам як основного соціорегулятора суспільних відносин в сучасних умовах. Статья посвящена природе и сущности права, его чертам, свойствам как основного социорегулятора общественных отношений в современных условиях. Article is devoted the nature and essence of law features, characteristics a core social regulator of social relations in modern conditions.