Реалізація принципу верховенства права у нормотворчій практиці Верховної Ради України - Богініч, О.Л. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
У статті розглядаються проблеми реалізації принципу верховенства права в нормотворчій діяльності Верховної Ради України. На прикладі реалізації норм цивільного і господарського права окремими суб’єктами правозастосування досліджуються недоліки законодавчої техніки парламенту. В статье рассматриваются проблемы реализации принципа верховенства права в нормотворческой деятельности Верховного Совета Украины. На примере реализации норм гражданского и хозяйственного права отдельными субъектами правоприменения исследуются недостатки законодательной техники парламента. In article problems of realization of the rule of law in law principle drafting activity of the Supreme council of Ukraine are considered. On the example of realization of norms of the civil and economic law by separate subjects of law enforcement have been researched the drawbacks of legislative techniques of the Parliament.