Природне право: межі його буття та дії - Львова, О.Л. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
В даній статті висвітлено різні ідеї природного права, аналізується його сутність та вплив на право позитивне. Також розглядається сфера буття і дії природного права, в тому числі у порівнянні з позитивним правом. В статье излагаются различные идеи естественного права, анализируется его сущность и влияние на право позитивное. Также рассматривается сфера бытия и действия природного права, в том числе в сравнении с позитивным правом. The different ideas of absolute law are expounded in this article, its essence and influence on a positive law have been analyzed. The sphere of life and action of natural law has also been examined, including the comparison with a positive law.