Оптимізація державного управління: організаційні та правові аспекти - Андрійко, О.Ф. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
Стаття присвячена дослідженню реформування системи державного управління. Розглядаються організаційні та правові умови підвищення ефективності системи державного управління. Статья посвящена исследованию реформирования системы государственного управления. Внимание уделено организационным и правовым вопросам повышения эффективности государственного управления. The article is devoted to the research on the actual reforming of the state government system. Attention was paid to the organizational and law aspects of the state government effectiveness improvement.