Проблеми удосконалення правового регулювання діяльності недержавних пенсійних фондів - Венецька, М.В. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
Розглядаються питання удосконалення правового регулювання діяльності недержавних пенсійних фондів і правової природи пенсійних контрактів. Рассматриваются вопросы совершенствования правового регулирования деятельности негосударственных пенсионных фондов и правовой природы пенсионных контрактов. The issues of improving the legal regulation of private pension funds and the legal nature of pension contracts.