Проблеми правового регулювання змісту трудового договору: визначення нових тенденцій - Плахотіна, Н.А. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
Досліджено зміст суттєвих умов трудового договору на сучасному етапі, таких як: трудова функція, розмір оплати праці, місце роботи, час початку роботи. Виявлені основні проблеми в правовому регулюванні суттєвих умов трудового договору і розроблені пропозиції, направлені на їх усунення. Исследовано содержание таких существенных условий трудового договора на современном этапе как трудовая функция, размер оплаты труда, место работы, время начала работы. Выявлены основные проблемы в правовом регулировании существенных условий трудового договора и высказаны предложения по их устранению. The sense of such essential terms of the labour contract in modern conditions (such as labour function, the salary payment amount, a place of work, time of the beginning of work)has been described. The main problems of legal regulation regarding essential terms of the labour contract have been revealed and the proposals directed on their elimination have been developed.