Про правове регулювання дилерських операцій банків із цінними паперами - Бабаскін, А.Ю. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
Стаття містить аналіз сучасного стану правового регулювання дилерських операцій банків із цінними паперами на фондовому ринку України, його недоліки та шляхи вдосконалення. В статье анализируется современное состояние правового регулирования дилерских операций банков с ценными бумагами на фондовом рынке Украины, его недостатки и пути совершенствования. The article contains analysis of the modern state of legal regulation of dealer bank operations with securities in the Ukrainian stock market, its disadvantages and ways of improvement.