Новий Трудовий кодекс України: проблеми вдосконалення колективно-договірного регулювання - Стадник, М.П. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
У статті досліджується питання колективно-договірних відносин при проведенні кодифікації трудового законодавства в Україні. Вносяться пропозиції щодо внесення змін до чинного КЗпП та проекту Трудового кодексу України. В статье исследуется вопрос коллективно-договорного регулирования трудовых отношений при проведении кодификации трудового законодательства в Украине. Вносятся предложения о внесении изменений в действующий КЗоТ и проект Трудового кодекса Украины. The paper considers issues of improvement of collective and labour contract regulation of labour relations when codifying labour legislation of Ukraine. Proposals on improvement of the effective Labour Code of Ukraine and the draft Labour code of Ukraine for it's adoption in the second reading have been proposed.