Принципи судочинства України: методологія дослідження - Тимченко, Г.П. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
У статті аналізуються основні підходи до поняття «принцип судочинства». Виявлені загальні та специфічні ознаки принципів судочинства. В статье анализируются основные подходы к понятию «принцип судопроизводства». Выявлены общие и специфические признаки принципов судопроизводства. The main approaches to the notion of «legal proceedings principle» are analyzed in the article. The general and specific features of legal proceedings principles have been revealed.