Проблемні питання імплементації положень міжнародних антикорупційних конвенцій в законодавстві України про кримінальну відповідальність - Кубальський, В.Н. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
В статті аналізуються проблемні питання імплементації у вітчизняне законодавство положень ратифікованих Україною міжнародних антикорупційних конвенцій. Наводиться також досвід окремих зарубіжних держав і пропонуються шляхи удосконалення законодавства України в зазначеній сфері. В статье анализируются проблемные вопросы имплементации в отечественное законодательство положений ратифицированных Украиной международных антикоррупционных конвенций. Также приводится опыт отдельных зарубежных государств и предлагаются пути совершенствования законодательства Украины в указанной сфере. The disputable issues of implementation into the national legislation of provisions of the international anti-corruption conventions ratified by Ukraine have been analysed in the article. Experience of separate foreign states has been proposed as an example, as well as the possible ways for improvement of the legislation of Ukraine in the indicated sphere.