Проблеми міжнародно-правового режиму боротьби з піратством в сучасних умовах - Кулик, М.З. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
Ця стаття присвячена дослідженню міжнародно-правових засад боротьби з піратством в сучасному міжнародному праві. Эта статья посвящена исследованию международно-правовых основ борьбы с пиратством в современном международном праве. This article is devoted to the international legal basis of the fight against pirates in contemporary international law.