Інструменти, механізми та еволюція електронного урядування - Лойко, Л.І.; Хочь, І.Х. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
Стаття присвячена експлікації деяких характеристик інструментів, механізмів і еволюції електронного держуправління на основі порівняння українського та світового досвіду. Статья посвящена экспликации некоторых характеристик инструментов, механизмов и эволюции электронного госуправления на основе сравнения украинского и мирового опыта. The article is devoted to explanation of separate features of instruments, mechanisms and evolution of electronic state management on the basis of comparison of Ukrainian and world experience.