Роль виборів та політичних партій у падінні авторитарних режимів - Стойко, О.М. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
Дана оцінка ролі і значення виборів і політичних партій в реформуванні авторитарних режимів з точки зору інституціонального підходу. Дана оценка роли и значения выборов и политических партий в реформировании авторитарных режимов с точки зрения институционального подхода. The author has proposed evaluation the role and impact of elections and political parties on reform of authoritarian regimes from the point of view of the institutional approach.