Актуальні проблеми держави та громадянського суспільства - Лебедєва, О.В. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
В даній статті розглядаються актуальні проблеми взаємозв’язку держави та громадянського суспільства, поняття демократії та її недоліки, взаємозв’язок держави та суспільства, правової держави та громадянського суспільства. В данной статье рассматриваются актуальные проблемы взаимосвязи государства и гражданского общества, понятие демократии и ее недостатки, взаимосвязь государства и общества, правового государства и гражданского общества. In the article author has described actual issues of interrelation of the state and a civil society, notion of democracy and its lacks, interrelation of the state and a society, a leoal stateand a civil society are considered.