Сучасні проблемні питання нормативно-правового регулювання авторського права в Україні - Іванченко, Е.П. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
В даній статті автор досліджує сучасний стан нормативно-правової бази авторського права і суміжних прав в Україні, розглядає проблеми пов’язані з захистом даних прав, зокрема, законодавчого регулювання і практики його застосування. В данной статье автор исследует современное состояние нормативно-правовой базы авторского права и смежных прав в Украине, рассматривает проблемы, связанные с защитой данных прав, в частности законодательного регулирования и практики его применения. In this article author examines the modern state of regulatory framework of copyright and related rights in Ukraine, considers issues relating to the protection of those rights, including legal regulation and practice of its application.