Господарська діяльність акціонерних товариств: правовий аспект - Ситенко, О.Б. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
В статті розглядається ряд положень Закону України «Про акціонерні товариства», досліджується регулювання даним актом господарської діяльності акціонерних товариств. Проаналізувавши норми закону, автор акцентує увагу на деяких проблемних питаннях та можливих шляхах їх вирішення. В статье рассматривается ряд положений Закона Украины «Об акционерных обществах», исследуется регулирование данным актом хозяйственной деятельности акционерных обществ. Проанализировав нормы закона, автор акцентирует внимание на определенных проблемных вопросах и возможных путях их решения. The article contains analysis of the provisions of the Law of Ukraine «On joint-stock companies» and describes regulation of their productive economic activity by this normative act. Having analyzed norms of the law, author has pointed out certain problematic issues and possible ways of their solving.