Права на об’єкт будівництва за договором будівельного підряду - Сук, О.В. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
У статті висвітлено основні елементи поняття «об’єкт будівництва» і викладено наукові погляди щодо визначення прав на об’єкт будівництва за договором будівельного підряду. На підставі аналізу норм законодавства і наукових праць із порушених питань визначено права сторін за договором будівельного підряду на об’єкт будівництва) висловлено рекомендації з удосконалення законодавства. В статье освещены основные элементы понятия «объект строительства» и изложены научные взгляды относительно определения прав на объект строительства по договору строительного подряда. На основании проведенного анализа норм законодательства и научных работ по затронутым вопросам определены права сторон по до* говору строительного подряда на объект строительства, а также даны рекомендации по усовершенствованию законодательства. The article depicts main elements of the «construction project» concept. Scientific approaches to determination of rights for the construction project according to the agreement on the construction work are laid out. Based on the legislature analysis on the given topic and scientific articles on the touched questions the rights of the parties on the construction object according to the agreement on the construction work are determined. Recommendations on the improvement of legislature are also given.