Міжнародна наукова сесія у Франції - Кресін, О.В. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
9-16 січня 2010 року у Франції відбулася міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тенденції та перспективи розвитку європейського права: досвід для України», організована Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, Інститутом держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, Савойським університетом та Українською асоціацією порівняльного правознавства.