Всеукраїнська науково-практична конференція «III наукові читання, присвячені пам’яті В.М. Корецького» - Ромінський, Є.В. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
18 лютого 2010 р. під егідою Київського університету права НАН України та Інституту держави і права ім. В.М.Корецького НАН України відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «ІІІ Наукові читання присвячені пам’яті В.М.Корецького», участь у якій взяли провідні науковці, аспіранти та студенти вищих навчальних закладів та установ, зокрема Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Інституту міжнародних відносин Національного авіаційного університету,Національного університету ДПС України, Академії адвокатури України,Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича, МАУП, Рівненського інституту КУП НАН України.