Технології формування та перспективи введення у науковий обіг інформаційних ресурсів відділу бібліотечних зібрань та історичних колекцій НБУВ - Мяскова, Т. (Національна бібліотека України ім.В.І.Вернадського, 2007)
Проаналізовано особливості формування бібліотечного фонду, охарактеризовано технології створення довідково-бібліографічного апарату як одного з засобів надання інформації про склад основних колекцій та зібрань, зроблено акцент на проблемі введення інформаційних ресурсів відділу в науковий обіг за допомогою новітніх технологій