Новаторська наукова робота в сфері теорії права - Петришин, О.В. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
Рецензія на монографію: Дія права: інтегративний аспект: Монографія / Кол. авторів; Відп. ред. Н.М. Оніщенко. - К.: Вид-во "Юридична думка", 2010. - 360с.