New design of closed loop servo hydraulic device for thermal fatigue testing - Zrilic, M.; Vuherer, T.; Milovic, Lj.; Sedmak, S. (Надійність і довговічність машин і споруд, 2009)
The paper presents the proposal of new design of closed loop servo hydraulic device for fatigue testing, induced by mechanical loading spectrum and variation of temperature. In addition to easier testing performance and more accurate results, the use of this solution offers significant saving in test duration and energy consummation. Представлено новое серво-гидравлического устройство с замкнутым контуром для усталостных испытаний в широком спектре механических нагрузок и при высоких и низких температурах. Наряду с более доступными испытаниями, большей производительностью и более точными результатами предлагается значительная экономия продолжительности испытания и потребляемой энергии. Представлено новий серво-гідравлічний пристрій з замкнутим контуром для втомних випробувань в широкому спектрі механічних навантажень і при високих і низьких температурах. Поряд з більш доступними випробуваннями, більшою продуктивністю і більш точними результатами пропонується значна економія тривалості випробування і споживаної енергії.