Відзначення 75-річчя від дня народження академіка НАН України С.М. Конюхова (Вісник НАН України, 2012)
10 квітня 2012 р. у Великому конференц-залі НАН України відбулося спільне засідання Президії Національної академії наук України та Колегії Державного космічного агентства України, присвячене 75-річчю від дня народження академіка НАН України Станіслава Миколайовича Конюхова — Героя України, генерального конструктора — генерального директора Державного конструкторського бюро «Південне» ім. М.К. Янгеля, видатного вченого та конструктора ракетно-космічної техніки, віце-президента Міжнародної академії астронавтики, лауреата Державної премії СРСР та Державної премії України. У заході взяли участь представники наукової громадськості, Державного космічного агентства України, співробітники конструкторського бюро «Південне» ім. М.К. Янгеля та інші запрошені.