Постанови Загальних зборів НАН України (Вісник НАН України, 2012)
ПОСТАНОВА № 1 "Про затвердження Звіту про діяльність НАН України у 2011 році та заходи щодо реалізації пропозицій і зауважень, висловлених на Загальних зборах НАН України", ПОСТАНОВА № 2 "Про обрання віце–президента НАН України на строк, що залишився до чергових виборів Президії НАН України", ПОСТАНОВА № 3 "Про обрання головного вченого секретаря НАН України на строк, що залишився до чергових виборів Президії НАН України", ПОСТАНОВА № 1 "Вибори дійсних членів (академіків) Національної академії наук України", ПОСТАНОВА № 2 "Вибори членів-кореспондентів Національної академії наук України".