Із зали засідань Президії НАН України (Вісник НАН України, 2012)
На черговому засіданні Президії НАН України 16 травня 2012 року члени Президії НАН України та запрошені заслухали такі питання: розробка національної системи обліку та контролю за споживанням енергоресурсів у житлово-ко мунальному господарстві України (доповідачі — доктор фізико-математичних наук О.М. Хіміч та генеральний директор ДНВП «Електронмаш» В.І. Мова); фізика елементарних частинок у ХХІ столітті (доповідач — професор Дж. Елліс); сучасний статус цирконієвих матеріалів у ядерній енергетиці (доповідач — член-кореспондент НАН України В.М. Воєводін); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Ф. Мачулін); кадрові та поточні питання.