Технологічні засади реконструкції котельного обладнання з метою зниження витрат природного газу та поліпшення екологічних показників - Сміхула, А.В. (Вісник НАН України, 2012)
Наукове повідомлення молодого вченого на засіданні Президії НАН України 15 лютого 2012 року. У повідомленні висвітлено основні технологічні засади реконструкції морально і конструктивно застарілого котельного обладнання з метою наближення основних показників до сучасного світового рівня. Реконструкція існуючих котлів від 4 МВт, на відміну від їх заміни, потребує значно менших капітальних вкладень, дозволяє знизити витрати природного газу та поліпшити екологічні показники.