Із зали засідань Президії НАН України (Вісник НАН України, 2012)
На черговому засіданні Президії НАН України 25 квітня 2012 року члени Президії НАН України та запрошені заслухали такі питання: проблеми створення безпечної системи сховищ радіоактивних відходів у Чорнобильській зоні відчуження (доповідач — академік НАН України В.М. Шестопалов); спінтроніка як новий науковий напрям на межі електроніки та магнетизму (доповідач — доктор фізико-математичних наук В.М. Криворучко); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Ф. Мачулін); кадрові та поточні питання.