Магнітне картування серця — нова інформаційна технологія неінвазивної електрофізіології - Сосницький, В.М.; Войтович, І.Д.; Бойчак, М.П.; Мясніков, Г.В.; Чайковський, І.А.; Сосницька, Т.В. (Доповіді НАН України, 2011)
Розроблена неінвазивна скринінгова технологія для виявлення кардіологічних захворювань на ранній стадії. Магнітне відображення серцевих струмів дії є новою та ідеально прийнятною технологією для тестування рівня локальної електричної гетерогенності міокарда. A noninvasive screening technique to identify a cardiac disease in its early phase is developed. The magnetic imaging of cardiac action currents is a new ideally suitable technology for testing the level of local electric heterogeneities of myocardium.