Археологічні дослідження садиб епохи Київської Русі на посаді княжої Пересопниці - Прищепа, Б. (Волино-Подільські археологічні студії, 2012)
У статті подано результати археологічних розкопок 2002-2005 років в північній частині урочища «Пастівник» на території села Пересопниці Рівненського району, проведені спільною експедицією Рівненського обласного краєзнавчого музею та Рівненського інституту слов’янознавства Київського славістичного університету.