Нові дослідження багатошарового поселення Заліщики ІІІ в уроч. «Ущилівка» в м. Заліщики Тернопільської області у 2009 - 2010 роках - Ягодинська, М.; Строцень, М.; Ільчишин, В.; Дерех, О. (Волино-Подільські археологічні студії, 2012)
Метою статті є введення у науковий обіг результатів досліджень частини багатошарового поселення Заліщики ІІІ в уроч. «Ущилівка» в м. Заліщики Тернопільської області у 2009 - 2010 роках. Подано загальну характеристику пам’ятки та опис досліджених об’єктів.